Swietelsky AG
 • SWIE Seite Ueber Uns Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Gespecialiseerde competenties

SWIETELSKY's specifieke structuur en strategie zorgen voor speciale competenties in bepaalde marktsegmenten.

Categorie

 • Alpinebouw

  Alpinebouw

  Toerisme is een essentiële draaimotor voor de economie. In de alpineregio, waar SWIETELSKY zich altijd thuis heeft gevoeld, speelt berg- en wandeltoerisme naast skiën een belangrijke rol. We worden voortdurend geconfronteerd met nieuwe bouwuitdagingen bij het dichterbrengen van toeristen bij de indrukwekkende landschappen, fascinerende natuur en opvallende kenmerken van de alpineregio. SWIETELSKY heeft de vakkennis om de taak uit te voeren, en kan elke logistieke en technische uitdaging op vlak van gebergten aan.

 • Projectontwikkeling onroerend goed

  Projectontwikkeling onroerend goed

  Het ontwikkelingsteam van SWIETELSKY biedt al 35 jaar lang planning, bouw en marketing van hoge kwaliteit aan voor residentiële eigendommen. Elke klant kan vertrouwen op de bouwkwaliteit waarvoor de naam SWIETELSKY garant staat. Competente en betrouwbare contactpersonen met decennialange ervaringen doen de droom van een huis uitkomen. Met veel oog voor detail en alomvattende marktkennis implementeren we niet enkel projecten, maar creëren we ook duurzame waarde.

 • Metaalbouw

  Metaalbouw

  SWIETELSKY biedt zijn klanten uitgebreide ervaring en speciale competenties op vlak van metaalbouw, zoals gevelbouw op grote schaal. We blinken uit in veeleisende projecten die een technologische uitdaging bieden en traditionele en precieze productie gecombineerd met een hoge mate van plannen en professioneel projectbeheer vereisen. We voeren ook kleinere opdrachten uit met oog voor detail, zoals op maat gemaakte ramen, deuren, poorten, roosters, veranda's en veel meer.

 • Bouw van sport- en hobbyvoorzieningen

  Bouw van sport- en hobbyvoorzieningen

  Het wordt in onze maatschappij steeds belangrijker om fysiek actief te zijn in onze vrije tijd. Met jarenlange ervaring biedt SWIETELSKY een optimale planning en bouw van sportvoorzieningen, alsook binnen- en buitenrenovaties. De drie hoofddiensten verleend op vlak van de bouw van sportvoorzieningen zijn gyms, sporthallen en zwembaden.

 • Full-service en algemene aannemer voor bouw

  Full-service en algemene aannemer voor bouw

  Onze 80 jaar aan ervaring als SWIETSELSKY-Groep en de gecombineerde sterkte van een financieel sterke internationale bouwgroep maken het mogelijk om algemene en full-service aanbestedingen aan te bieden. Om te verzekeren dat grote ideeën niet mislukken door kleine details, bieden we complete oplossingen, van planning tot projectbeheer en -bouw. Daardoor heeft de klant één enkel contactpunt tot hij de sleutels ontvangt - en daarna.

 • Bouw van milieutechnologie, stortplaatsen en fabrieken

  Bouw van milieutechnologie, stortplaatsen en fabrieken

  De lucht, het water en de grond schoon houden is een van de uitdagingen van deze tijd. SWIETELSKY is een specialist in speciale milieuprocedures en biedt diensten voor de bouw van stortplaatsen en fabrieken. De groeiende nood aan hernieuwbare energie heeft geleid tot innovatieve technologische ontwikkelingen, die SWIETELSKY perfect onder de knie heeft. En het bedrijf is uiteraard erkend volgens de gebruikelijke kwaliteits-, werk-, milieu-, en energiebeheerstandaarden.

 • Afvalverwijdering en recyclage

  Afvalverwijdering en recyclage

  Naast zijn eigen bouwplaatsen biedt SWIETELSKY ook andere marktparticipanten en eindklanten aantrekkelijke verwijderings- en raadplegingsdiensten. We beschikken over zowel de benodigde competentie als de geschikte faciliteiten voor de juiste verwerking van zowel gevaarlijk als niet-gevaarlijk afval, alsook voor het recycleren van mineraalbouwoverblijfselen en de behandeling van verontreinigde gronden. Ons dienstenaanbod omvat ook het verwerken, verzamelen, sorteren en verwijderen van afval.

 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  SWIETELSKY is uw specialist voor de coating, renovatie en reiniging van gevels, voor isolatieafwerkingssystemen voor buiten en voor het plaatsen van stellingen. Een van onze sterktes is onze gepersonaliseerde raadgeving betreffende het ontwerp, de materiaalkeuze en de praktische implementatie.

 • Geprefabriceerde huizen

  Geprefabriceerde huizen

  Bij SWIETELSKY combineren we snelle en nauwkeurige prefabricatie met de vele voordelen van grote bouwwerken. Dat is waarom onze geprefabriceerde huizen een blijvende waarde hebben. De harmonie tussen natuur en technologie, die onmiddellijk zichtbaar is, creëert een uitzonderlijke atmosfeer. Geen twee huizen zijn hetzelfde, want onze architecten halen tijdens het ontwerpen hun inspiratie rechtstreeks van onze klanten.

 • Installatietechniek

  Installatietechniek

  Van planning tot installatie tot eindmontage, wij adviseren u ook over alle vragen met betrekking tot elektrische en sanitaire systemen. Onze technici ontwerpen, berekenen en plannen verwarmings-, sanitaire, ventilatie- en airconditioningsystemen.

 • Hout- en hybridebouw

  Hout- en hybridebouw

  Hoewel houtbouw de standaard van de hedendaagse architectuur aan het worden is, zitten planners en architecten nog met veel onbeantwoorde vragen. Niemand kan deze vragen beter beantwoorden dan iemand die al ontelbare houtbouwprojecten voltooid heeft, gaande van nieuwe constructies tot omzettingen en hybride constructies. In het SWIEtimber-merk combineert SWIETSELSKY de kennis van meer dan honderd experten met ervaring in houtbouw. We kunnen dus elke uitdaging aan die dit marktsegment te bieden heeft en zien onszelf als een materiaal-neutrale bouwpartner voor onze klanten bij het plannen en de implementatie.

 • Laboratorium en testfaciliteiten

  Laboratorium en testfaciliteiten

  SWIETELSKY heeft een erkende testfaciliteit voor de kwaliteitscontrole van bouwmateriaal en bouwplaatsen. We bieden ook allesomvattende raadgevingsdiensten betreffende afval- en milieuproblemen, het transport van gevaarlijke materialen, stralingsbescherming, alsook type-testing en zelfmonitoring als onderdeel van fabrieksproductiecontrole voor aggregaten, recyclagemateriaal en asfalt. Onze uitgebreide laboratoriumervaring en onze gedetailleerde kennis van het juridisch kader zijn de fundering van onze competente raadgeving.

 • Landschapsvormgeving en tuinontwerp

  Landschapsvormgeving en tuinontwerp

  Bij landschapsvormgeving en tuinontwerp creëren en onderhouden we openbare en private groene gebieden, zoals tuinen, vijvers en zwembaden, en de groene gebieden van residentiële gebouwen en complexen, en van openbare en commerciële gebouwen. We zijn ook experts op vlak van het vergroenen van parkeergebieden, kerkhoven en de dak-, gevel- en infrastructuuroppervlaktes.

 • Werktuigbouwkunde

  Werktuigbouwkunde

  Herstelwerken, speciale aanpassingen en machinetesten worden allemaal uitgevoerd in onze machinegarage. De garage is verdeeld in de secties Garage (bouwmachines en motorvoertuigen), Kranen, Elektrisch en Metaalwerk. We hebben ook specialisten in faciliteitsbeheer, wagenparkbeheer en de aankoop en verkoop van apparatuur.

 • Industrieel vloeren

  Industrieel vloeren

  SWIETELSKY bezit over gespecialiseerde competenties in hoogwaardig, duurzaam industrieel vloeren en zorgvuldig gekozen additieven en bindmiddelen voor elk toepassingsgebied. De keuze voor ondergrond aangepast aan de geplande gebruiksduur en de integratie van geschikte materialen of gekleurde spaanders zorgen voor vloeren die perfect aangepast zijn aan uw noden.

 • Rioleringsbeheer

  Rioleringsbeheer

  SWIETELSKY biedt uitstekend beheer voor ondergrondse rioleringen. We maken gebruik van de recentste technologische processen en uitstekende producten voor de hoogste kwaliteitsverplichtingen. Dit is wederom een gebied waarop onze gespecialiseerde ingenieurs en werknemers bijdragen aan het beschermen van het milieu.

Vind locatie

Swietelsky Rail Benelux B.V.

Swietelsky Rail Benelux B.V.
Hoofdkwartier

Laarakkerweg 11
5061 JR Oisterwijk
Nederland

Tel: 0031135299800
E-mail versturen

Naar de locatie
Swietelsky Rail Benelux B.V.
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Filiale Bauträger Österreich
Standort Wien

Tuchlauben 11/15
1010 Wien
Oostenrijk

Tel: 0043 1 58021-1717
E-mail versturen

Naar de locatie
Swietelsky AG
Georg Fessl GmbH.

Georg Fessl GmbH.
Standort Wien

Hietzinger Kai 133
1130 Wien
Oostenrijk

Tel: 0043 2822 52441-0
E-mail versturen

Naar de locatie
Georg Fessl GmbH.
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Filiale Hochbau Wien

Hietzinger Kai 133
1130 Wien
Oostenrijk

Tel: 0043 1 58021-0
E-mail versturen

Naar de locatie
Swietelsky AG
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Filiale Ingenieurtiefbau
Standort Wien

Hietzinger Kai 133
1130 Wien
Oostenrijk

Tel: 0043 1 58021-0
E-mail versturen

Naar de locatie
Swietelsky AG
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Zweigniederlassung Hochbau Ost
Standort Wien

Hietzinger Kai 133
1130 Wien
Oostenrijk

Tel: 0043 1 58021-1800
E-mail versturen

Naar de locatie
Swietelsky AG
Romberger Fertigteile GmbH

Romberger Fertigteile GmbH
Musterhauspark Blaue Lagune

Blaue Lagune, Parzelle Nr. 6
2351 Wiener Neudorf
Oostenrijk

Tel: 0043 2236 660977
E-mail versturen

Naar de locatie
Romberger Fertigteile GmbH
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Bahnbau Österreich
ZNL Fischamend

Klein-Neusiedlerstraße 27
2401 Fischamend
Oostenrijk

Tel: 0043 2230 80270-0
E-mail versturen

Naar de locatie
Swietelsky AG
RTS Rail Transport Services GmbH

RTS Rail Transport Services GmbH
Bahnbau Österreich
ZNL Fischamend

Klein-Neusiedlerstraße 27
2401 Fischamend
Oostenrijk

Tel: 0043 02230 80270
E-mail versturen

Naar de locatie
RTS Rail Transport Services GmbH

Er zijn helaas geen resultaten voor uw zoekopdracht