Gedragscode

Gedragscode
Gedragscode
Gedragscode
  • SWIE Seite Transparenz CG Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Gedragscode

We willen als betrouwbaar en competent gezien blijven worden door onze private en publieke zakenpartners. Daarom hechten we veel waarde aan eerlijk, respectvol en integer gedrag naar al onze belanghebbenden toe, alsook naar onze concurrentie. We hebben een gedragscode opgesteld om ons hierbij te helpen; het weerspiegelt onze waarden en is bedoeld als basis voor uitstekend gedrag vanuit een moreel, ethisch en juridisch perspectief binnen de SWIETELSKY-Groep. Het document, hier beschikbaar om te downloaden, werd in volledige staat bezorgd aan alle werknemers en relevante partners. We publiceren hieronder ook de verklaring van het bestuur over het publiceren van de laatste gedragscode.

 

/ Voorwoord door de raad van bestuur

Vorstand Web 1

Geachte!

SWIETELSKY is een toonaangevend bouwbedrijf in Midden- en Oost-Europa. Met een sturende kracht van ongeveer 10.000 werknemers, meer dan 2,3 miljard euro in verkoop, en een gedecentraliseerde organisatiestructuur zijn we een internationale speler, een nationale winnaar, en een lokale held. Al meer dan 80 jaar wordt onze ontwikkeling gekenmerkt door economische duurzaamheid en solide winstgevendheid, waardoor de Groep vandaag zijn volledige aanbod aan bouwdiensten van de hoogste kwaliteit, flexibiliteit en naleving van de planningen aanbiedt.

De positieve ontwikkeling van het bedrijf is het resultaat van de bereidheid van werknemers om voortdurend te groeien en uitdagingen aan te gaan met het oog op de toekomst. Op dezelfde manier komen we tegemoet aan nieuwe juridische kaders en ethische standaarden om onze reputatie als betrouwbare, competente en wetsgetrouwe partner te behouden. We onderscheiden ons door eerlijkheid, respect en integriteit binnen het bedrijf, alsook naar de klanten en concurrentie toe.

in december 2018