Swietelsky AG
  • SWIE Seite Transparenz CG Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Gedragscode

We hechten veel waarde aan eerlijk, respectvol en integer gedrag naar al onze belanghebbenden en ook onze concurrentie. Daarom hebben we een gedragscode opgesteld om ons te helpen onze reputatie voor betrouwbaarheid en competentie eer aan te doen. De gedragscode weerspiegelt onze waarden en is bedoeld als basis voor uitstekend gedrag vanuit een moreel, ethisch en juridisch perspectief binnen de Swietelsky-Groep. Het document, hieronder te downloaden, is verspreid onder onze medewerkers en al onze relevante partners. Ook publiceren we hieronder de verklaring van het bestuur over de publicatie van de laatste gedragscode.

 

/ Voorwoord door de raad van bestuur

Vorstand Web 1

Geachte dames en heren,

Swietelsky is een toonaangevend bouwbedrijf in heel Europa. Met een sturende kracht van ongeveer 10.000 medewerkers, meer dan 2,3 miljard euro in verkoop, en een gedecentraliseerde organisatiestructuur zijn we een internationale speler, een nationale winnaar en een lokale held. Al meer dan 80 jaar wordt onze ontwikkeling gekenmerkt door economische duurzaamheid en solide winstgevendheid, waardoor Swietelsky vandaag bouwdiensten van de hoogste kwaliteit, flexibiliteit en naleving van de planningen kan aanbieden.

De positieve ontwikkeling van het bedrijf is het resultaat van de inzet van medewerkers om voortdurend te groeien en uitdagingen aan te gaan. Op deze manier komen we tegemoet aan nieuwe juridische kaders en ethische standaarden om onze reputatie als betrouwbare, competente en wetsgetrouwe partner te behouden. Onze eerlijkheid, ons respect, en onze integriteit richting klanten en concurrentie binnen het bedrijf is wat ons onderscheidt van andere spelers.

December 2018