Swietelsky AG
  • SWIE Seite Nachhaltigkeit Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Collega's aan het woord

Ik ben samen met het projectteam verantwoordelijk voor de voorbereidende taken van een project. Ik maak planningen, bestel materialen en vraag machines en lasploegen aan. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en het geeft veel voldoening om projecten tot een goed einde te brengen. De flexibiliteit en de mentaliteit van mijn collega's is wat mijn werk bijzonder maakt. Ik vind het belangrijk dat ik uitgedaagd word en verantwoordelijkheid krijg, en dat is bij Swietelsky zeker het geval!

Wesley (werkvoorbereider)

Samen met mijn collega's ben ik verantwoordelijk voor de projecten van Swietelsky in België en Luxemburg. Bij Swietelsky krijg je de kans om in een grote organisatie met een compacte werksfeer te werken, waarbij teamprestatie belangrijk is. Ik werk veel in het buitenland en krijg hier de mogelijkheid mezelf persoonlijk te ontwikkelen. Dat spreekt mij erg aan! Als je houdt van een uitdaging, teamsport en techniek, zit je bij Swietelsky op de juiste plek!

Gertjan (projectleider)

Ik heb het ontzettend naar mijn zin. In mijn functie zorg ik voor de voorbereiding van projecten in België en Luxemburg: van inkoop tot planning. De reden dat ik voor Swietelsky koos, is de vrijheid die ik hier krijg om mezelf te ontwikkelen, te ondernemen en de manier waarop ik mijn ideeën kan bespreken en uitvoeren. Mijn tip: als je houdt van ondernemen en wilt werken in een grote internationale organisatie, is Swietelsky een echte aanrader!

Matthijs (werkvoorbereider)

Ik zorg dat plannen tijdig en compleet afgeleverd worden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de communicatie binnen projecten en met externe partijen. Wat ik mooi vind aan Swietelsky is de ongedwongenheid en de fijne samenwerking. We moeten het samen doen, dus collega’s staan altijd voor je klaar. Voor spoorbouw heb je de juiste mensen met de juiste mindset nodig. Het voelt dan ook fantastisch om onderdeel te zijn van zo’n groot project. Mijn tip is om uitdagingen aan te gaan en niet bang te zijn om te struikelen; zo leren we het allemaal!

Sabine (werkvoorbereider)

Samen met een team van uitvoerders uit diverse disciplines, zorg ik ervoor dat de neuzen dezelfde kant op blijven staan. De sfeer tussen de collega’s van Swietelsky vind ik zeer bijzonder. De inzet en de passie van elke medewerker is de reden dat ik bij Swietelsky werk. Ook de afwisseling tussen projecten is een voordeel van werken in de railinfra. Mijn tip: kom eens langs en ervaar het Swietelsky-gevoel!

Paul (hoofduitvoerder)