Onze aanpak

Onze aanpak
Onze aanpak
Onze aanpak
  • SWIE Seite Nachhaltigkeit Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Onze aanpak

De bouwindustrie is inherent een energie-intensieve en grondstof-intensieve industrie, met concepten als natuurbehoud, recyclage en afvalbeheer als antwoord. SWIETELSKY streeft ernaar het gebruik van milieuvriendelijke processen en apparatuur te verzekeren tijdens alle projectfases.

Het is zeer belangrijk voor ons om voortdurend het bewustzijn over het milieu en de kwaliteit te ontwikkelen bij onze werknemers. We beschouwen hun onafhankelijk denkvermogen en acties als de sleutel tot succes. Tegelijkertijd zijn onze werknemers onze meest waardevolle succesfactor. Bij besluitvorming overwegen we steeds de capaciteiten, motivatie, gezondheid en veiligheid van al onze werknemers. We streven er voortdurend naar om de negatieve impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu en de maatschappij te verminderen, terwijl we de positieve effecten versterken. Zo komen we onze verantwoordelijkheden als een grote internationale bouwgroep na. We volgen het principe van risico-identificatie en treden daadkrachtig op terwijl we onze mogelijkheden promoten.

Lees meer over SWIETELSKY’s duurzaamheidsaanpak en over de volgende thema’s in ons Duurzaamheidsrapport

  1. Organisatorische verankering, pagina 48, 49
  2. Dialoog met belanghebbenden, pagina 49, 50
  3. Belangenonderzoek, pagina 50 - 52
  4. Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, pagina 52
"We zijn vastberaden om alle belangrijke duurzaamheidsproblemen binnen de Groep aan te kaarten en om voortdurend onze verslaggeving over duurzaamheid te verbeteren op vlak van transparantie en efficiëntie."

Manuel Dinghofer, Msc, Hoofd van het Interdisciplinaire duurzaamheidsteam