Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter
Terug

Marike Peels – van Steenselen treedt toe tot directie Swietelsky Rail Benelux

29.06.2022

Marike Peels – van Steenselen versterkt per 1 juli de directie van Swietelsky Rail Benelux. Met haar benoeming verankert Swietelsky Rail Benelux de groei en verdere ontwikkeling van het personeelsbeleid en communicatie binnen de organisatie.

Sinds anderhalf jaar is Marike Manager HRM & Communicatie binnen Swietelsky Rail Benelux. Daarvoor werkte zij al zo’n vijftien jaar als Manager HR voor diverse organisaties. Haar expertise is leiderschaps- en organisatieontwikkeling.

Veel uitdagingen

Marike kijkt uit naar deze nieuwe rol binnen het directieteam: “Goed personeelsbeleid en communicatie vormen de basis voor groei en verdere ontwikkeling. Daar hebben we de afgelopen tijd al flinke stappen in gezet. Maar de arbeidsmarkt kent op dit moment veel uitdagingen, zeker voor een groeiend bedrijf als Swietelsky. Ik kijk ernaar uit ons bedrijf op dat gebied verder te ontwikkelen en positioneren.”

Diversiteit

Ook CEO John Weijtmans juicht de komst van Marike in het directieteam toe: “We vinden onze medewerkers ontzettend belangrijk. Daarom vinden we het fijn dat HRM nu een eigen stem krijgt en zijn blij met de diversiteit binnen ons team. Dit is essentieel om niet alleen ons personeelsbeleid verder te professionaliseren, maar ook om onze in- en externe communicatie naar een hoger plan te tillen. Het past bij de groei die we de afgelopen 12 jaar hebben doorgemaakt.”