Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter
Terug

Spoorvernieuwing Echt: van een leien dakje

28.06.2022

Afgelopen weekend werkte Swietelsky Rail Benelux aan het spoor in Echt. In opdracht van ProRail voorzagen we het fiets-/wandeloverpad aan de Galvaniweg een nieuwe bevloering. Vanaf 05.00 uur maandagochtend reden de treinen op het baanvak Roermond-Sittard weer zoals gepland.

Swietelsky verving in een buitendienststelling van 52 uur de huidige betonplaten van de overweg door rubberen overwegplaten. Aanvullend vernieuwden we de ballast, dwarsliggers, spoorstaven en lijmlassen. Hamer Infra zorgde voor het bouwen van de overwegbevloering. Met het aanbrengen van nieuwe belijning zat het werk erop. Met het vernieuwen van het overpad draagt Swietelsky Rail Benelux bij aan de verbetering van de veiligheid op het spoor. 

Swietelsky Rail Benelux B.V. draagt met haar werkzaamheden bij aan de constante beschikbaarheid, uitbreiding en vernieuwing van het spoor. Wij werken met de nieuwste innovaties. Zo vernieuwen we het spoor met zo min mogelijk hinder voor vervoerders, reizigers en omgeving. Onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers zetten zich daar dagelijks voor in.