Swietelsky AG
  • SWIE Seite Nachhaltigkeit Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Alle documenten

Hier kunt u alle CO2-uitstoot- en duurzaamheidsanalyses downloaden die gemaakt zijn door Swietelsky Rail Benelux B.V. 

Duurzaamheid & CO2

Binnen Swietelsky Rail Benelux streven we ernaar het milieu zo min mogelijk te belasten door zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Dit doen wij door blijvend te investeren in het vernieuwen van ons high-end machinepark. Daarnaast ligt onze focus op het beperken van de CO2-uitstoot en overlast voor de omgeving tot een minimum. Swietelsky wil in 2020 ten opzichte van het referentiejaar 2016 2% van de CO2-uitstoot reduceren. Dit percentage is gerelateerd aan de omzet, het aantal FTE's, gereden kilometers en draaiuren van de machines. Hiervoor levert Swietelsky Rail Benelux een actieve bijdrage aan diverse branche initiatieven. 

Ing. Jürgen Müller, Hoofd van Verkoop houtbouw
"Hout is het bouwmateriaal van het verleden en de toekomst en een integraal onderdeel van moderne architectuur. Het is duurzaam, stabiel, brandbestendig, geprefabriceerd, emmisievrij, natuurlijk en combineerbaar. Bij SWIEtimber kunnen we onze klanten vakkennis over houtbouw bieden en zijn we een materiaal-neutraal bouwbedrijf."

Ing. Jürgen Müller, Hoofd van Verkoop houtbouw

Klaus-Peter Pichlwanger, Kwaliteitsbeheer
"Als een uitvoerend bouwbedrijf maximaliseren we onze invloed en dragen we bij aan het behoud van grondstoffen doorheen onze bouwprojecten langsheen de hele waardeketen. Milieuschade moet vermeden worden vanuit zowel een ecologisch als economisch standpunt."

Klaus-Peter Pichlwanger, Kwaliteitsbeheer

CO2-Uitstoot documenten

2020

2012

2011