Swietelsky AG
  • SWIE Seite Nachhaltigkeit Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

SWIET Duurzame Inzetbaarheid

We verschillen misschien op vlak van leeftijd, geslacht, afkomst en culturele achtergrond, we zijn divers, maar we hebben één ding gemeenschappelijk: we zijn allemaal Swietelskies. Wij begrijpen hoe waardevol het is om een familie te hebben waarin je je comfortabel voelt. We bouwen voort op deze kracht in het hele bedrijf en we zijn ons bewust van het feit dat zonder de tomeloze inzet van onze medewerkers, Swietelsky niet zou kunnen zijn wat het is.

Het welzijn van onze medewerkers is een van onze grootste prioriteiten. Het is voor ons belangrijk ervoor te zorgen dat onze medewerkers op een gezonde, veilige en leuke manier kunnen werken. Daarom organiseert Swietelsky iedere maand gezamelijke activiteiten om ervoor te zorgen dat onze medewerkers bewust bezig zijn met hun gezondheid en veiligheid, maar ook omdat het gewoon gezellig is! Dit initiatief heeft de vorm gekregen van het SWIET Duurzame Inzetbaarheidsprogramma. De activiteiten bestaan uit workshops, spelletjes, toernooien, en uitjes. Klinkt dit jou wel goed in de oren? Solliciteer direct op onze openstaande vacatures.

Michaela Gschwandtner, leerling afdeling Werktuigbouwkunde
"Technologie is veelzijdig en nooit saai. Zowel voor jongens als voor meisjes. Bij SWIETELSKY kan ik als leerling voor machinetechnologie voor de bouw en agricultuur werken aan chassis, motors en krachtoverbrengingssystemen voor graafmachines, rupsbanden en kranen."

Michaela Gschwandtner, leerling afdeling Werktuigbouwkunde