Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter
Terug

Swietelsky Rail Benelux viert tweede lustrum (en nog niet het laatste)

04.07.2022

Afgelopen vrijdag vierde Swietelsky Rail Benelux eindelijk haar tienjarig bestaan. Eindelijk ja, want door alle beperkende maatregelen rond corona was het feest ruim 1,5 jaar vertraagd. Rotterdam vormde het toneel voor dit jubileum, met een spectaculaire afsluiting.

De medewerkers van Swietelsky Rail Benelux moesten er even op wachten, maar vrijdag 1 juli was het dan zover. Op de ss Rotterdam kwam iedereen samen om dit langverwachte jubileumfeest te vieren. Het voormalige schip van de Holland-Amerika Lijn staat symbool voor de reis die Swietelsky sinds haar start in oktober 2010 in Oisterwijk aflegde.

Nog maar het begin

“Waar we nu staan als bedrijf hebben we écht met elkaar bereikt”, vertelt CEO John Weijtmans. “Daar mogen we dus ook samen enorm trots op zijn. En dat mag gevierd worden.” Ook het Oostenrijkse moederbedrijf van Swietelsky was via een videoboodschap aanwezig. Daarin toonden zij hun trots en roemden de eenheid binnen het concern. Als het aan John ligt, is dit nog maar het begin van de reis: “Wat mij betreft vieren we nog veel jubilea de komende jaren.”

Na een dag vol verschillende activiteiten en een heerlijk diner begon de feestavond onder het genot van een hapje, een drankje en een goede muziekband. Niemand minder dan Lee Towers zong de jubilarissen toe op het Rotterdamse water. Met een prachtige vuurwerkshow kwam er een knallend einde aan het feest.